• Comenzile peste 100 lei beneficiaza de transport gratuit. Preturile contin TVA si sunt in concordanta cu legislatia in vigoare.

• Puteti sa efectuati comanda telefonic la urmatoarele nr. de telefon: +4 021 337 83 33 / +4 021 337 80 38

Contul meu
coscump
Cosul este gol

 tele8ro-80hshadow

Login

Pentru a putea comanda trebuie sa aveti/creati un cont tele8. *** In cazul unor disfunctionalitati, puteti desigur, sa efectuati comanda telefonic la urmatoarele nr. de telefon: +4 021 337 83 33 / +4 021 337 80 38

Toate produsele sunt disponibile in limita stocului existent la momentul efectuarii comenzii. Veti fi contactat telefonic in eventualitatea unor disfunctionalitati. Program de lucru Luni-Vineri 09:00-17:00. Preturile contin TVA si sunt in concordanta cu legislatia in vigoare. Comenzile care depasesc 100 lei beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzile sub 100 lei, transportul are urmatorul pret:12lei pentru primul kilogram si suplimentar pentu o cantitate mai mare 0,15 lei/kg.

Transporturi nationale si internationale

logo-RTD-CARGO-170px


Transderm - plasture cu acid salicilic si fenol

Tantari, albine, viespi, paduchi.. o amintire

Slide HelpicON


 

 

Orteze sportive

ortho grup B 1000px


Fertilizare in-vitro

ivf2-170px


Site QRCode

Qr Code

 

Cum cumpar

 

Continuarea cumparaturilor

 

Contul dumneavoastra

 
 

how to by red

  Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul

[Pune in cos]. 

   La finalizarea comenzii dvs. puteti vizualiza produsele pe care le-ati selectat, precum și informații de transport și ne puteti contacta dacă este necesar pentru a face corecții. 

  Veți fi notificat prin e-mail pentru confirmarea comenzii.

 

curierus

  În orice moment puteți verifica starea comenzii dvs. în contul dvs.

coscump

  Ulterior puteti adauga in cos si alte produse, putand edita cantitatile dorite din fiecare. Va creati cont de utilizator pe site-ul nostru prin introducerea datelor solicitate.

  Pe viitor va veti putea accesa contul folosind doar utilizatorul si parola aleasa. In acest ultim pas veti verifica detaliile pe care echipa noastra le inregistreaza referitor la comanda si trimiteti datele. In 24 de ore de la plasarea comenzii veti fi contactat telefonic sau email pentru confirmarea si verificarea produselor.

  Puteți comanda 24 din 24 de ore, inclusiv în weekend și sărbători legale.

termscondTermeni si conditii